محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

گفت‌‌وگو با سعید رمضانی دبیرکانون دانشجویی قرآن و عترت دانشکده دندانپزشکی

مدتی است گفت و گوی صمیمانه با کانون‌ها و تشکل‌‌های دانشجویی در دستور کار واحد روابط عمومی دانشکده دندان‌پزشکی قرارگرفته است و در همین راستا گفت‌‌وگو با دبیر کانون دانشجویی قرآن و عترت را در این خبر خواهید خواند.

از چه سالی کانون فعالیت خود را شروع کرده است؟
از سال 1393
فعالیت‌های کانون در چه زمینه هایی می باشد و شرح وظایف کانون چیست؟
فعالیت‌های کانون قرآن و عترت شامل برنامه های قرآنی برای آشنایی بیشتر دانشجویان همانند نمایشگاه بزرگ علم و قرآن که امسال در دانشکده و با حضور مسئولان محترم دانشگاه برگزار شد. هم‌چنین از فعالیت‌های دیگر می‌توان به سه شنبه‌های مهدوی اشاره کرد که هدف آن یادآوری یاد امام زمان و آموزه های کوچکی که در هر هفته داریم می باشد . برنامه های دیگر همچون ایستگاه های غربالگری در مراسمات مذهبی در اعیادمختلف را شامل می شود.
 هدف از تشکیل این کانون چه بوده است؟

آشنایی بیشتردانشجویان با قرآن به عنوان کتاب آسمانی ما مسلمان ها و اهل بیت پیامبر را داردو همچنین نشان دادن وجهه ی زیبایی از دین به دانشجویان و سایر اعضای دانشکده.
این کانون به چند درصد از اهداف خود رسیده است؟
بیشتر اهداف کانون شکر خدا محقق شده است.
 حضور کانون در فضای دانشگاهی چه تاثیری داشته است؟
باعث آگاهی و فعالیت بیشتردانشجویان در زمینه ها و ابعاد مختلف شده و باعث می شود کمی هم که شده از فضای درس و کلاس خارج شوند و توجهی به دنیای اطراف خودداشته باشند.
 سخن پایانی ؟
فرا رسیدن سال نو را با آرزوی سالی سرشار از شادی و  برکت تبریک می گویم.