محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

اولین همایش رایگان طب ایرانی برگزار می شود

برای نخستین بار همایش رایگان طب ایرانی ویژه پزشکان عمومی و با امتیاز بازآموزی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، با همکاری دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انجمن علمی طب سنتی ایران، نخستین همایش رایگان طب ایرانی ویژه پزشکان عمومی، پنج شنبه 19 دی  98 در محل سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
جایگاه طب سنتی و مکمل در ایران و جهان، دلائل لزوم احیا و آسیب شناسی طب سنتی ایران، اصول سبک زندگی و معرفی جایگاه و کاربرد پاکسازی، سمیولوژی انواع یبوست بر مبنای طب سنتی ایرانی، تدابیر تغذیه ای و تدابیر دارویی و غیر دارویی پیشگیری کننده و درمانی انواع یبوست، و طب سوزنی در درمان یبوست از محورهای برگزاری این همایش است.
در این همایش همچنین، به متقاضیان کارت عضویت (وابسته) انجمن علمی طب سنتی ایران اعطا خواهد شد.
توضیح اینکه ظرفیت حضور در این همایش محدود است و مهلت ثبت نام تا روز 13 دی ماه تعیین شده است.
علاقه مندان می توانند برای ثبت نام به آدرس اینترنتی http://pm.behdasht.gov.ir/page/hpm مراجعه کنند.

خبرنگار: خاطره فهیمی

خاطره  فهیمی