محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

برقراری تفاهم دوجانبه با دانشگاه یوزونچی ایل ترکیه در حوزه تاریخ پزشکی

گروه تاریخ پزشکی دانشکده طب ایرانی با گروه تاریخ و اخلاق پزشکی دانشگاه وان، پروژه های مشترک آموزشی و تحقیقاتی به انجام خواهند رساند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، دکتر آرمان زرگران معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی در سفری به کشور ترکیه در روز سه شنبه 13 شهریورماه 97 ، از دانشگاه یوزونچی ایل وان بازدید کرد. در این بازدید و طی جلسات برگزار شده، درخصوص برقراری تفاهم دو جانبه در حوزه تاریخ پزشکی موافقت شد.
انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک  و انتقال دانشجو و استاد در حوزه تاریخ پزشکی، برگزاری کنفرانس تاریخ پزشکی و داروسازی ایران و ترکیه در دسامبر سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و کنگره بین المللی تاریخ پزشکی به میزبانی دانشگاه وان برای سال 2019 یا 2020 به عنوان برنامه های مشترک  دو دانشگاه، بخشی از تفاهم های صورت گرفته بین طرفین بود.
دکتر آرمان زرگران وجود گروه تاریخ پزشکی در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و گروه تاریخ و اخلاق پزشکی در دانشگاه وان را فصل مشترک بسیار خوبی برای گسترش روابط علمی فی مابین برشمرد و وجود شخصیت همراه و علمی دکتر شوکران سویملی، رییس بخش تاریخ و اخلاق پزشکی دانشگاه یوزونچی ایل را برای عملیاتی نمودن مفاد تفاهم فی مابین بسیارمغتنم دانست.

خبر: خاطره فهیمی

خاطره  فهیمی