محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

برگزاری آزمون کشوری مصاحبه Ph.D داروسازی سنتی در دانشکده طب ایرانی

دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان دهمین دوره آزمون کشوری مصاحبه دکتری تخصصی داروسازی سنتی است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، آزمون کشوری مصاحبه Ph.D داروسازی سنتی صبح روز یکشنبه 17 تیر 97، در ساختمان هروی دانشکده طب ایرانی به اجرا درآمد.
دکتر روجا رحیمی، مدیر گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران که به عنوان مسئول تیم مصاحبه، اجرای آزمون را هدایت و نظارت می کند، درمورد چگونگی برگزاری این آزمون چنین شرح داد: آزمون مصاحبه Ph.D طبق ابلاغ دبیرخانه شورای داروسازی و تخصصی، به صورت ساختارمند و در قالب پنج ایستگاه شامل پایان نامه، جستجوی منابع، زبان انگلیسی، توانمندی های فردی و تخصصی، و سوابق آموزشی و پژوهشی برگزار می شود و اعضای 13 نفره تیم مصاحبه از سراسر کشور برای این آزمون دعوت شده اند.
رشته تخصصی داروسازی سنتی از سال 1387 به عنوان یکی از رشته های تخصصی داروسازی به پذیرش دانشجو اقدام کرده است و امسال برای دهمین سال متوالی، پذیرش دانشجو در این رشته انجام می شود.
درحال حاضر 40 دانشجو در مقطع دکتری تخصصی داروسازی سنتی مشغول به تحصیل هستند و 48 نفر در سراسرکشور از این رشته فارغ التحصیل شده اند.
توضیح اینکه دکتر وطن آرا مسئول تیم مصاحبه کشوری، با حضور در دانشکده طب ایرانی از محل و نحوه برگزاری آزمون بازدید کرد.
خبرنگار: خاطره فهيمي
عکاس: اشکان نورکامي