محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

برگزاری جلسه مشترک معاون درمان دانشگاه با رییس دانشکده طب ایرانی

توسعه درمانگاه های طب مکمل در مراکز آموزشی درمانی دانشگاه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، نشست مشترکی با حضور دکتر رضایی، معاون درمان دانشگاه، دکتر رضایی زاده، رییس دانشکده طب ایرانی، دکتر نجات بخش، مسوؤل سلامتکده احمدیه و رضا دهقان، مشاور ریاست دانشکده، روز چهارشنبه 19 اردیبهشت 97 در دفتر معاون درمان دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر رضایی زاده، درباره رویکرد اختصاصی و آکادمیک دانشکده درخصوص مبانی و کاربرد طب ایرانی در جامعه به عنوان اصول حفظ الصحه صحبت کرد و ضمن ردّ دیدگاه های متفرقه در طب ایرانی بر ارائه شواهد علمی و بالینی در بخش های مختلف دانشکده تأکید کرد.
وی همچنین درمورد ظرفیت طب ایرانی برای توسعه درمانگاه های integrative medicine در مراکز آموزشی درمانی دانشگاه سخن گفت.
دکتر رضایی نیز این رویکرد را برای نهادینه کردن طب ایرانی لازم دانست.
توضیح اینکه در پایان جلسه، مقرر شد فرآیند استانداردسازی سلامتکده های طب ایرانی تداوم یابد. همچنین ساختار مناسبی برای هماهنگی امور طب ایرانی با عضویت واحدهای طب ایرانی در معاونت های درمان، بهداشت، غذا و دارو، و دانشکده طب ایرانی پیشنهاد شود که وظایف و تکالیف معاونت ها و دانشکده معیّن و فعالیت های طب ایرانی دانشگاه با انسجام بیشتری انجام شود.

خبر:خاطره فهیمی

خاطره  فهیمی