محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

برگزاری جلسه کمیته علمی نخستین کنفرانس آن لاین بین المللی طب تلفیقی و بالینی به صورت آن لاین

دومین جلسه کمیته علمی نخستین کنفرانس آن لاین بین المللی طب تلفیقی و بالینی با موضوع طب تلفیقی و کووید ۱۹ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، دومین جلسه کمیته علمی نخستین کنفرانس آن لاین بین المللی طب تلفیقی و بالینی با موضوع طب تلفیقی و کووید 19 تحت نرم افزار زوم (zoom) به میزبانی دانشکده طب ایرانی، روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه 99 از ساعت ۱۵ به وقت تهران برگزار شد.
در این نشست اعضای کمیته علمی از کشورهای مختلف به صورت آن لاین حضور پیدا کردند.
دکتر آرمان زرگران، معاون بین الملل دانشکده و دبیر علمی کنفرانس از نهایی شدن برنامه کنفرانس و نهایی شدن وضعیت پذیرش مقالات ارسالی به دبیرخانه خبر داد.
این کنفرانس ۱۰ خردادماه 99، از ساعت ۱۰ تا ۱۶ به وقت تهران برگزار خواهد شد.
در برگزاری این همایش ۱۴ مرکز داخلی و بین المللی از قاره های آسیا، اروپا و آمریکا با دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری می کنند.

خاطره  فهیمی

خاطره فهیمی