محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

برگزاری دومین جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت دانشکده طب سنتی

قابلیت های مختلف نرم افزار تخصصی مدیریت اطلاعات درمانگاه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، دومین جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت دانشکده طب سنتی با موضوع معرفی سیستم تخصصی نرم افزار و با حضور دکتر نجات بخش سرپرست سلامتکده جامع طب ایرانی، دهقان مشاور اجرایی ریاست دانشکده، دکتر شیربیگی عضو هیأت علمی دانشکده، طاهری پور سرپرست حسابداری دانشکده و تعدادی از کارشناسان دانشکده، شنبه 12 دی ماه در محل ساختمان هروی دانشکده طب سنتی برگزار شد.
در این جلسه مهندس افروخته مدیر شرکت تراشه هوشمند نوین به تفصیل قابلیت های برنامه نرم افزارتخصصی درمانگاه را معرفی کرد. تمامی بخش ها و امکانات مختلف این نرم افزار شامل ورود اطلاعات بیماران، قابلیت های ایجاد پرونده الکترونیکی، گزارش گیری، آمارگیری و پایش، نوبت دهی به بیماران، گزارشات بیمه، گزارش عملکرد پزشکان، سیستم جامع داروخانه، سیستم گزارش انبار و  ... معرفی شد.
در ادامه حاضرین در جلسه، نیازها و انتظارات دانشکده طب سنتی از سیستم نرم افزار درمانگاه را مطرح کردند و تعاریف و امکانات این نرم افزار را مورد بررسی قرار دادند./ق

خبرنگار: خاطره فهیمی
عکس: اشکان نورکامی