محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

برگزاری مسابقه زیباسازی فضاهای اداری در دانشکده طب ایرانی

به مناسبت هفته کرامت و میلاد علی ابن موسی الرضا (ع)، واحدها و اتاق های برتر دانشکده طب ایرانی برگزیده شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، به مناسبت برگزاری مسابقه زیباسازی فضاهای اداری در هفته کرامت، کارکنان دانشکده طب ایرانی از ابتدای هفته به نظافت و زیباسازی فضاها و اتاق های دانشکده پرداختند.
در پایان هفته کرامت و به یمن روز میلاد امام هشتم شیعیان، در روز 23 تیرماه 98 ، دکتر رضایی زاده رییس دانشکده طب ایرانی با حضور در ساختمان های دانشکده با مدیران و کارمندان دانشکده دیدار و گفتگو کرد و از فضاهای دانشکده بازدید کرد.
در ابتدا دکتر رضایی زاده با کارمندان ساختمان هروی نشستی صمیمانه داشت و پیرامون تصمیمات و سیاست های اتخاذ شده به منظور ایجاد ساختارهای مناسب برای دانشکده، سخن گفت.
در ادامه کارمندان ساختمان هروی به ارائه نظرها و پینشهادهای خود پرداختند و مشکلات و چالش های موجود در واحدهای خود را مطرح کردند.
دکتر رضایی زاده پس از این نشست، از اتاق ها و فضاهای اداری ساختمان هروی و در ادامه ازساختمان احمدیه دانشکده بازدید کرد.
در پایان دکتر رضایی زاده با حضور در سلامتکده خارک، از آن ساختمان بازدید و با کارکنان به گفتگو نشست.
توضیح اینکه پس از اتمام بازدیدها، دکتر رضایی زاده، واحدها و اتاق های برگزیده و قابل تقدیر دانشکده طب ایرانی را انتخاب و اعلام کرد.
خبرنگار و عکاس: خاطره فهیمی

خاطره  فهیمی