محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

برگزاری کارگاه آموزشی امداد و نجات آتش نشانی در دانشکده طب سنتی

مهم ترین فاکتورهای ایمنی ساختمان و حفاظت از آن در برابر حوادث در کارگاه آموزشی اطفاء حریق ارائه شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، کارگاه آموزشی امداد و نجات آتش نشانی به صورت تئوری و عملی با حضور کارکنان دانشکده طب سنتی، سه شنبه 10 آذرماه درمحل ساختمان هروی این دانشکده برگزار شد.
این کارگاه آموزشی باحضور یکی از کارشناسان آموزش و پیشگیری سازمان آتش نشانی و باهدف آشنایی همکاران دانشکده طب سنتی با عوامل مؤثر در ایجاد و افزایش حریق و چگونگی اطفاء حریق برگزار شد.
عوامل ایجادکننده حریق، شیوه های اطفاء حریق، اهداف ایمنی در محیط زندگی، راهکارهای دستیابی به ایمنی، ایمنی در برابر گاز منواکسیدکربن، انواع دستگاه های هشداردهنده دود، ایمنی در آشپزخانه، ایمنی در وسایل برقی، و شیوه های امداد و نجات در زمان بروز حادثه از مباحث مطرح شده در این کارگاه بود.
همچنین بروشورهایی حاوی مطالب مفید و کاربردی در زمینه راه های پیشگیری از بروزحادثه و شیوه امداد و نجات به شرکت کنندگان ارائه شد.
گفتنی است در پایان جلسه تئوری، شیوه استفاده از کپسول آتش نشانی در اطفاء حریق به صورت عملی آموزش داده شد./ق

خبرنگار: خاطره فهیمی
عکس: اشکان نورکامی