محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

برگزاری کنفرانس علمی " بیماریهای مغز و اعصاب از دیدگاه پزشکی ایرانی و نوین " در دانشکده طب سنتی

متخصصین و صاحب نظران پزشکی ایرانی و نوین درخصوص پیشگیری و درمان برخی بیماریهای مغز و اعصاب به تبادل نظر نشستند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، کنفرانس علمی "بیماریهای مغز و اعصاب از دیدگاه پزشکی ایرانی و نوین با رویکرد پیشگیری و درمان" با مشارکت معاونت طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انجمن علمی طب سنتی ایران و دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در محل سالن آمفی تئاتر ساختمان هروی دانشکده طب سنتی برگزار شد.
در این کنفرانس که در قالب هشت سخنرانی و دو پانل گفتگو برگزار شد؛ دکتر رضایی زاده، دکترعبدالرضا ناصرمقدسی، دکتر حسین دلاور کسمایی، دکتر فریبا کوهدانی، دکتر امیرهومن کاظمی، دکتر روجا رحیمی، دکتر سوده رازقی، دکتر فخری الهیاری، دکتر سما بیطرفان و جمعی دیگر از متخصصین به ایراد سخنرانی پرداختند.
تبیین بیماری MS و نشانه های آن در طب ایرانی، جایگاه تغذیه و طب مکمل در پیشگیری، درمان و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به MS، تبیین مفهوم سردرد مشارکتی در طب ایرانی براساس یافته های فیزیوپاتولوژی نوین، گیاهان دارویی مورداستفاده در سردرد، تغذیه در اپی لپسی، پره بیوتیک و پروبیوتیک و اهمیت و ارتباط تغذیه با فلور نرمال گوارش بخشی از مباحث ارائه شده در این کنفرانس بود.
توضیح اینکه این کنفرانس با احتساب امتیاز بازآموزی و با حدود 60 نفر مخاطب از گروه های هدف شامل متخصصین بیماریهای مغز و اعصاب، روانشناسی بالینی، علوم تغذیه، داروسازی، پزشکان عمومی، داروسازی سنتی، طب سنتی ایرانی، و طب سالمندی برگزار شد./ق

خاطره  فهیمی

خاطره فهیمی