محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

دانشجویان دانشگاه خارکیف اوکراین از دانشکده طب ایرانی بازدید کردند

دانشجویان اوکراینی با ظرفیت ها و توانمندی های دانشکده طب ایرانی آشنا شدند.

بازدید دانشجویان دانشگاه خارکیف اوکراین از دانشکده طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، جمعی از دانشجویان دانشگاه خارکیف اوکراین که در رشته پزشکی و دندانپزشکی عمومی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، روز یکشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۰ از دانشکده طب ایرانی بازدید کردند.

این دانشجویان در نشستی با حضور دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده و دکتر مهرداد کریمی، معاون پژوهشی دانشکده با تاریخچه، توانمندی‌ها و عرصه‌های فعالیت دانشکده طب ایرانی آشنا شدند.

در این نشست، دکتر بهرام سلطانی درباره سابقه تاریخی مکتب طب ایرانی، انواع اشکال دارویی سنتی و راه‌ های اصلاح فرمولاسیون، روش‌های استخراج گیاهان دارویی، و نمونه‌های امروزی اشکال دارویی جالینوسی و صنعتی توضیحاتی ارائه کرد.

این دانشجویان اوکراینی همچنین تحت نظارت دکتر کریمی، معاون پژوهشی دانشکده و تعدادی از دستیاران رشته طب ایرانی با انواعی از تکنیک‌های اعمال یداوی در طب ایرانی نظیر ماساژ و بادکش به صورت عملی آشنا شدند.

دانشجویان دانشگاه خارکیف همچنین در این دیدار از بخش‌های مختلف دانشکده طب ایرانی شامل آزمایشگاه، داروخانه، و سلامتکده طب ایرانی بازدید کردند.

در پایان این دیدار، با تقدیم هدایایی از سوی دانشکده طب ایرانی از حضور دانشجویان اوکراینی قدردانی شد.

خاطره  فهیمی

خاطره فهیمی