محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

دانشکده طب ایرانی و بنیاد ملی طب ایرانی با مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تفاهم نامه امضا کردند

ایجاد زمینه های همکاری مشترک آموزشی و پژوهشی با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه، در دستور کار امضاکنندگان تفاهم نامه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، بنیاد ملی طب ایرانی و دانشکده طب ایرانی با هدف توسعه آموزش‌های کاربردی و همگانی با رویکرد اصلاح سبک زندگی اسلامی – ایرانی و حرکت در مسیر نظام سلامت پیشگیرانه، تفاهم نامه همکاری با مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران امضا کردند.
این تفاهم نامه با حضور دکتر حسین رضایی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر فاطمه نجات بخش معاون فرهنگی دانشکده، و دکتر معصومه ظهیری معاون فرهنگی – تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، روز شنبه 9 شهریورماه 98 در محل ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی به امضای طرفین رسید.
بهره‌مندی دانش آموختگان، طلاب و کارکنان مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران از اصول طب ایرانی و آموزه‌های اسلامی در زمینه ارتقای سطح سلامت و اصلاح سبک زندگی؛ هماهنگی و همکاری در انتقال تجربه و دانش کاربردی به سایر اقشار جامعه توسط فراگیران موفق در دوره ها، و همچنین اجرای کارگاه‌ها و دوره‌های مختلف آموزشی توسط استادان متخصص دانشکده، در اهداف و برنامه های این تفاهم نامه قید شده است.
خبرنگار: خاطره فهیمی
عکاس: اشکان نورکامی