محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

دکترحسین رضایی زاده به عنوان سرپرست مرکز رشد طب سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، دكتر علي جعفريان رييس دانشگاه در حكمي دكتر حسين رضايي زاده را به عنوان سرپرست مرکز رشد طب سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه منصوب كرد.
در متن اين حكم آمده است:

جناب آقاي دكتر حسين رضايي زاده
استاديار محترم دانشگاه

با سلام و احترام
  نظر به مراتب دانش و تجارب جنابعالی و به پیشنهاد معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، به موجب این ابلاغ با حفظ  وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت 2 سال به عنوان سرپرست مرکز رشد طب سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه منصوب می شوید تا  برابر مقررات واساسنامه مراکز رشد واحدهای فناوری انجام وظیفه نمایید.
  امید است با اتکال به عنایات خداوند متعال، جلب مشارکت اعضاء محترم هیأت علمی و شرکت های دانش بنیان، با برنامه ریزی و نظارت دقیق بر امورات محوله درجهت توسعه هر چه بیشتر آن مرکز موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی شما را در انجام این مسئولیت مهم خواستارم.

دكتر علي جعفريان
رئيس دانشگاه