محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

دکتر رضایی زاده به عنوان دبیر علمی دومین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان منصوب شد

دکتر مجیدزاده رییس پژوهشکده سرطان پستان در حکمی دکتر حسین رضایی زاده را به عنوان دبیر علمی دومین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، طی حکمی از سوی دکتر مجیدزاده رییس پژوهشکده سرطان پستان، دکتر حسین رضایی زاده سرپرست دانشکده طب سنتی به عنوان دبیر علمی دومین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان منصوب شد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر حسین رضایی زاده

با سلام و احترام

رسالت جامعه علوم پزشکی همواره ارتقای کیفیت زندگی بیماران و بهبود وضعیت سلامت بشری بوده و هست. در این راستا یکی از معضلات پیچیده، درمان و ارتقاء کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان است. گسترش علوم و فناوری های نوین همراه با به کارگیری حیطه های مختلف فنی و مهندسی، دانش های بنیادی و روش های بومی و سنتی در علوم پزشکی تحت عنوان "طب فراگیر" ارتقاء قابل توجهی در این عرصه ایجاد نموده است .
باعنایت به تجارب ارزنده حضرتعالی در اولین کنگره ملی طب فراگیر، به عنوان "دبیر علمی دومین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان " منصوب می گردید.
از خداوند متعال توفیقات روزافزون جنابعالی را در این مسیر متعالی مسئلت می نمایم.

دکتر کیوان مجیدزاده
رئیس پژوهشکده