محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

قدردانی دکتر روجا رحیمی از زحمات زهرا حسینی تبار، مسئول پیشین امور اداری دانشکده طب ایرانی

دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی در نامه ای از زحمات زهرا حسینی تبار، مسئول پیشین امور اداری دانشکده طب ایرانی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در پی انتصاب دکتر محمدرضا رستم بخش به سمت سرپرست معاونت اداری و مالی دانشکده طب ایرانی، دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی در نامه ای از زحمات زهرا حسینی تبار، مسئول پیشین امور اداری دانشکده تقدیر کرد.

در متن این نامه آمده است:
سرکار خانم حسینی تبار
مسئول محترم امور اداری دانشکده طب ایرانی
با سلام و تحیت
مسئولیت پذیری همکاران توانمند و کوشا در اداره امور اجرایی، قطعا یکی از مهمترین عوامل کلیدی در پیشبرد اهداف و ارتقای دانشکده بوده است.
بدینوسیله از زحمات و خدمات شایسته سرکارعالی در دوره تصدی سمت مسئول امور اداری دانشکده طب ایرانی تشکر و قدردانی می نمایم. امیدوارم دانشکده در آینده نیز از تجربیات ارزشمند سرکارعالی بهره مند گردد.
سلامتی و توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر روجا رحیمی
رئیس دانشکده طب ایرانی