محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

پیام تبریک رئیس دانشکده طب ایرانی به مناسبت روزکارمند

دکتر حسین رضایی زاده خدمتگزاران یک مجموعه درمانی را در هر سمت و جایگاهی، مشمول دعای خیر بیمارانی دانست که از خدمات آن مجموعه بهره مند می شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، درمتن این پیام آمده است:

همکاران ارجمندم

کارمندان محترم

دوستان سخت­کوش و پر تلاش دانشکده طب ایرانی

با سلام و تحیت

چهارم شهریور بهانه ای برای قدردانی از زحمات همکاران خوبی است که با همدلی، همراه و همسفر راه زندگی در خانواده کوچک طب ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند. این راه اگرچه پر فراز و نشیب است و با افت و خیزهایی همراه است اما طبیعی است که نهایتا چشم انداز پیش رو امیدبخش است و نگاه به دامنه و کوهپایه پس از سختی­ها، شیرین است.

بارها عرض کرده­ام خدمت در یک مجموعه درمانی همه دوستان را مستقیم و غیرمستقیم مشمول دعای خیر بیمارانی خواهد نمود که به واسطه این حضور و همکاری اسباب خدمت به ایشان فراهم می آید.

ضمن تشکر و تبریک مجدد، و به بهانه تقارن این روز عزیز با روز مباهله، حدیثی از امیرالمومنین علی علیه السلام، در باره ارزش و اهمیت کار و تلاش و فعالیت تقدیم می کنم (غررالحکم: 6545):

«فعل الخیر ذخیره باقیه وثمره زاکیه: کار خوب، اندوخته­ای ماندنی و میوه ای پاکیزه و خوشگوار است».

آرزوی تن درستی، دل درستی و جان درستی برای همه عزیزان دارم.

با سلام و سپاس

دکتر حسین رضایی زاده