محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

چاپ مقاله اثر درمانی روغن گل سرخ بر بیماری ریفلاکس معده در مجله Complementary Therapies in Clinical Practice

پژوهشگران دانشکده طب ایرانی در مطالعه ای، تأثیر درمانی روغن گل سرخ بر بیماری ریفلاکس معدی مروی را با امپرازول مقایسه کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، مقاله اثر درمانی روغن گل سرخ بر بیماری ریفلاکس معدی مروی در مقایسه با امپرازول در مجله Complementary Therapies in Clinical Practice به چاپ رسید.

در مطالعه‌ای که توسط محققان دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد، اثر درمانی روغن گل سرخ بر بیماری ریفلاکس معدی مروی (GERD) با کپسول امپرازول مقایسه شده است.

این مطالعه نشان داده است که روغن گل سرخ می تواند اثرات مشابهی با امپرازول در کاهش علائم و نشانه های بیماری رفلاکس معدی مروی داشته باشد. محققان در این مطالعه پیشنهاد کردند از روغن گل سرخ که به شیوه سنتی تهیه شده و امروزه در بازار دارویی فرآورده های سنتی قابل تهیه است، می توان در درمان این بیماری به عنوان یک داروی مکمل بهره برد.

خاطره  فهیمی

خاطره فهیمی