محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

فرآیندهای جاری در دانشکده طب ایرانی در راستای صیانت از حقوق شهروندی مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، کارشناسان ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی از دانشکده طب ایرانی بازدید کردند. این بازدید روز سه شنبه 28 آذرماه از سوی دفتر بازرسی دانشگاه و توسط دکتر حیدری و مهندس ندیری انجام شد.
در این بازدید ابتدا کمیته مذکور در نشستی که با حضور رضا دهقان مشاوراجرایی ریاست و تعدادی از کارشناسان دانشکده طب ایرانی برگزار شد، درخصوص مصوبات کمیته صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی به گفتگو نشستند و سپس گزارش اقدامات مربوطه ارائه و مورد جمع بندی قرار گرفت.
در ادامه تیم بازرسی از بخش های مختلف سلامتکده احمدیه و سلامتکده خارک بازدید کردند که در تمامی مراحل توضیحات لازم توسط کارشناسان ارائه شد.

خبر: خاطره فهیمی

عکس: اشکان نورکامی