محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

کارگاه آموزشی طب سنتی با محوریت اصلاح سبک زندگی به شیوه طب ایرانی برگزار شد

مزاج شناسی، روشهای حفظ تندرستی و اصلاح سبک زندگی از مباحث ارائه شده در کارگاه آموزشی طب سنتی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، کارگاه آموزشی طب سنتی با محوریت اصلاح سبک زندگی به شیوه طب ایرانی با همکاری دانشکده طب سنتی، دانشکده پیراپزشکی و انجمن علمی طب سنتی با حضور اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

در ابتدا دکتر حسین رضایی زاده رییس دانشکده طب سنتی پیرامون مزاج شناسی و ویژگی های آن سخن گفت.

دکترمیثم شیرزاد عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی نیز مطالبی درخصوص راههای مختلف حفظ تندرستی، بهداشت اعصاب و روان و روش های مختلف درمان و تعدیل با طب ایرانی ارائه کرد.

دکتر لیلا شیربیگی عضوهیأت علمی دانشکده طب سنتی نیز در زمینه حفظ تندرستی و راههای مراقبت از پوست و مو و راه های دفع سموم بدن با استفاده از طب ایرانی سخنانی بیان کرد.

در پایان دکتر ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی نیز مطالبی درخصوص حفظ تندرستی و تدابیر فصل پاییز و زمستان با استفاده از طب ایرانی و همچنین تغذیه صحیح ارائه کرد.

خاطره  فهیمی

خاطره فهیمی