محتوای خبری دانشکده طب ایرانی

کارگاه دو روزه مقالات مروری به زبان انگلیسی برگزار شد

دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی، دانشجویان بین الملل دانشگاه را با مقالات مروری آشنا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، کارگاه دو روزه مقالات مروری به زبان انگلیسی برای دانشجویان بین الملل دانشگاه به تدریس دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
در این کارگاه که روزهای 7 و 8 اسفند 1400، به صورت آنلاین برگزار شد، 49 دانشجوی بین الملل حضور داشتند.
دانشجویان در این کارگاه با اهمیت و جایگاه مقالات مروری، طراحی ساختار یک مقاله مروری، نحوه جستجوی پایگاه های داده، کاربرد اندنوت در مقالات مروری، و اصول نگارش این مقالات آشنا شدند.
باتوجه به استقبال خوب دانشجویان شرکت کننده و رضایتمندی آنها از برگزاری کارگاه، تصمیم گرفته شد که در سال جدید هم مجموعه ای از کارگاه های توانمندسازی پژوهشی به زبان انگلیسی برای دانشجویان بین الملل برگزار شود.

خاطره  فهیمی

خاطره فهیمی