اعطای جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان به دکتر لیلا آزاد بخت عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه

دکتر لیلا آزاد بخت عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در مراسم تقدیر از برکزیدگان جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده  علوم تغذیه و رژیم شناسی، آیین چهارمین دوره اعطای جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان، با حضور معاون اول ریاست جمهوری دکتر اسحاق جهانگیری و معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، دکتر سورنا ستاری 24 آبان 94 در نهاد ریاست جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

حبیبی

78/10/11 - 00:00

با سلام وتبریک صمیمانه انشاالله در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید

پاسخ