برگزاری جشن یلدا مصادف با سالروز امامت امام زمان در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

بر اساس برنامه ۴ ساله حوزه فرهنگی دانشگاه در خصوص توجه به هویت ملی و حمیت دانشگاهی مراسمی زیبا و مهیج در دانشکده برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با تصویب برنامه ۱ ساله فرهنگی دانشکده در شورای فرهنگی دانشکده در جهت پاسداشت مراسم‌های ملی کوشش شد باب جدیدی برای توجه به هویت ملی و حمیت دانشگاهی گشوده شود. بانی این برنامه معاونت دانشجویی وامورفرهنگی دانشکده بوده‌اند. یلدای دانشکده زودتر از خانه‌ها و در ساعت 13 الی ۱۴ برگزار شد. برنامه شامل حافظ خوانی، تفأل به حافظ برای اساتید دانشکده توسط دانشجویان به‌صورت طنز، مسابقه درصحنه و یک مسابقه از پیش طراحی‌شده بود. نکته جالب این مسابقه جایزه‌هایش بود. که به‌قیدقرعه به برندگان هندوانه و انار تعلق می‌گرفت. شب یلدای امسال مصادف با نهم ربیع‌الاول روز تجلی مستضعفان برجهان و روز شادی شیعیان بوده است. به پاسداشت این روز توسط مدعوین سخنانی ایراد گردید و اشعاری خوانده شد. از شادی تو شادیم از غمت غمگین یا امام عصر (عج)

عکس و خبر:محمدامین طویرسیاری