برگزاری دومین جلسه تدبر در قرآن کریم در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

دومین جلسه تدبر در قرآن کریم با حضور دکتر غفرانی استاد و پژوهشگر علوم قرآنی و استاد الهیات دانشگاه تهران در سالن اجتماعات دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.

گالری عکس
در این جلسه که روز 21 خردادماه مصادف با شانزدهم ماه مبارک رمضان برگزار شد، تعدادی از همکاران دانشکده و اعضای هیئت علمی و دانشجویان حضور داشتند.
استاد غفرانی در رابطه با مختار بودن انسان از دید قرآن از لحاظ گفتار و کردار مطالب را بیان کرد و با بیان آیات متعدد قرآن و اینکه انسان در روز قیامت عنوان می کند که وسوسه ها و عوامل مختلفی بر رفتار او تاثیر گذاشته تا باعث بروز فعل خاصی شده است را رد نموده و تاکید کرد که هر شخص مسول کارهای خود در دنیا است.
این جلسه از ساعت 11 آغاز و تا 12:30 بطول انجامید و با پرسش پاسخ حاضران و استاد همراه بود. قرار بر این شد جلسه بعدی روز دوشنبه 29 خرداد ماه تشکیل شود.

خبر و عکس: سحر زاهدی