برگزاری یکصد و یازدهمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

صد و یازدهمین جلسه شورای پژوهشی(سی و سومین جلسه شورای پژوهشی دوره دوم ریاست) دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی این جلسه روز یکشنبه 17 آذرماه 98 با حضور اعضای شورای پژوهشی دانشکده برگزار شد.
در این جلسه در خصوص تعیین داوران یکی از طرح‌های تحقیقاتی تصمیم‌گیری شد .
ضمناً در خصوص توجه به کیفیت پایان‌نامه‌های مقطع دکترای رشته علوم تغذیه که به طرح تحقیقاتی تبدیل می‌شوند بحث و تبادل‌نظر به عمل آمد.
با توجه به برگزاری مراسم روز پژوهش در بیست و پنجم آذرماه ساعت 10تا 12 و دعوت از دکتر صحراییان معاون پژوهشی دانشگاه در این مراسم، در خصوص چگونگی برگزاری این نشست صمیمانه، تصمیماتی گرفته شد.
با توجه به اینکه مقرر است دانشجویان پژوهشگر برگزیده دانشکده، روز پژوهش موردتقدیر و تشکر قرار گیرند مدارک و مستندات ارسالی دانشجویان به معاونت پژوهشی و امتیازات اخذشده، بررسی شد.
در پایان مباحثی در خصوص برخی از موارد و نکات مهم در حیطه اخلاق پژوهش مطرح شد.

خبر و عکس: سحر زاهدی