با حضور معاون اجتماعی- فرهنگی دانشگاه

جلسه هیات رییسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد

جلسه هیات رییسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با حضور معاون اجتماعی- فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی این جلسه با حضور دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه، دکتر محمدجواد حسین زاده رییس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر برکتی مدیر مولفه های موثر برسلامت دانشگاه، دکتر باقرزاده مدیر فرهنگی دانشگاه، دکتر نوروزی مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه، دکتر عباسی مسئول دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دکتر پورآرام معاون آموزشی ، دکتر مریم محمودی معاون بین الملل و دکتر لیلا آزادبخت معاون پژوهشی دانشکده برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر حسین زاده ضمن خوشامدگویی، دانشکده، اعضای هیات علمی و توانمندی های این دانشکده را معرفی کرد.
در ادامه دکتر رستمیان به معرفی  معاونت اجتماعی فرهنگی، فعالیت های این معاونت و معرفی همکاران پرداخت.
دکتر نوروزی مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه از حمایت مجمع خیرین سلامت  در حوزه پژوهش و تحقیقات دانشگاهی خبر داد و تاکید داشت تا دانشکده اولویت های خود را به این معاونت ارسال کند تا مشارکت این مجمع را به همراه آورد و همچنین از اعضای هیات رییسه دانشکده درخواست داشت تا سازمان ها، خیرین و بنگاه های اقتصادی را جهت جلب حمایت و مشارکت معرفی کنند.
دکتر عباسی رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان در زمینه خود مراقبتی و سازمانی توضیحاتی را ارائه داد و حمایت و همکاری دانشکده علوم تغذیه در این زمینه را خواستار شد.
دکتر رستمیان در پایان ضمن ابراز خرسندی و حضور در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی زمینه های فعالیت و همکاری بسیار گسترده ای بین دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و معاونت اجتماعی فرهنگی دانست و این همکاری ها از  موضوعات این جلسه بود و مقرر شد، در جلسه ای که با حضور همکاران معاونت و اعضای هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار می شود مطرح و بررسی شود.
خبر و عکس: سحر زاهدی