سعیده نوری مجد دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه از پایان نامه خود دفاع کرد

سعیده نوری مجد دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه از پایان نامه خود با عنوان" تاثیر مکمل یاری با پروبیوتیک ها بر کنترل گلایسمیک و فراسنج های متابولیکی در بیماران دیابتی نوع یک" 19 شهریور 1401 دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی؛ سعیده نوری مجد دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه از پایان نامه خود با عنوان" تاثیر مکمل یاری با پروبیوتیک‌ها بر کنترل گلایسمیک و فراسنج‌های متابولیکی در بیماران دیابتی نوع یک" 19 شهریور 1401 دفاع کرد.
استاد راهنمای این پروژه دکتر احمد اسمعیل زاده عضو هیات علمی گروه تغذیه جامعه و استاد مشاور آن دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بودند. داوری این پایان نامه را دکتر حامد پورآرام عضو هیات علمی گروه تغذیه جامعه و دکتر احمدرضا درستی مطلق مدیر گروه تغذیه جامعه این دانشکده به عهده داشتند.

زهرا عبداللهی

زهرا عبداللهی