بازدید دانشمند فنلاندی از دانشکده تغذیه

عضو هیئت‌علمی دانشگاه Turko فنلاند از دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی بازدید کرد

دکتر سپو سالمینن عضو هیئت‌علمی دانشکده پزشکی دانشگاه Turko(تورکو) فنلاند و مدیر واحد تحقیقات غذاهای فرا ویژه این دانشگاه به دعوت معاونت روابط بین‌الملل دانشکده، به ایران آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در این بازدید که روز یکشنبه 18 بهمن 94 صورت گرفت، در ابتدا دکتر سیاسی رییس دانشکده، به معرفی ظرفیت‌های آزمایشگاهی، طرح‌ها و تحقیقات صورت گرفته و در حال انجام دانشکده در سطح ملی و نیز فراملی پرداخت.
سپس دکتر کوروش جعفریان و دکتر لیلا ازادبخت پیرامون پتانسیل آموزشی موجود در گروه‌های دانشکده جهت جذب دانشجویان خارجی به ارائه توضیحاتی پرداخت.
در ادامه نشت دکتر مریم محمودی پیرامون پیش‌نویس تفاهم‌نامه مشترک همکاری‌های بین‌المللی در زمینه‌هایی چون تبادل اساتید و دانشجویان و اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی مشترک بین دو دانشکده پزشکی دانشگاه Turko ودانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با دکتر Seppo Salminen به بحث و گفتگو پرداخت.
گفتنی است دکتر سالمینن پیش‌ازاین دیدار از آزمایشگاه‌های گروه‌های آموزشی دانشکده بازدید به عمل آورد./ق