قدردانی رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی از کارمندان این دانشکده

رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به مناسبت روز کارمند در مراسمی از کارمندان این دانشکده تقدیر کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، این مراسم با حضور دکتر محمدجواد حسین زاده، رئیس؛ دکتر حامد پور آرام ، معاون آموزشی و دانشجویی-فرهنگی، دکتر مریم محمودی معاون بین‌الملل و دکتر لیلا آزاد بخت معاون پژوهشی این دانشکده روز یکشنبه 4شهریور 97 برگزار شد.
دکتر حسین زاده در ابتدا چهارم شهریور روز کارمند و هفته دولت را به همه کارمندان و همکاران این دانشکده تبریک گفت.
وی در ادامه بر نقش مهم کارمندان در پیشرفت دانشکده تأکید کرد و هدف از تشکیل  این مراسم بررسی و مشکلات کارمندان و تقویت نقاط قوت آنان در یک جمع صمیمی دانست.
در پایان نیز با اهدای لوح از کارمندان این دانشکده  تقدیر شد.
متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

با سلام
تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه‌شناسی و پژواک دانایی و تعهد است. نتیجه بذر و تلاش و کوشش شما، درخت امیدی است که به بار می نشید و نویدبخش آینده‌ای پرنشاط و زیباست. درود بر همت بلندتان بدین‌وسیله ضمن تبریک روز کارمند از زحمات و تلاش‌های بی‌دریغ شما صمیمانه تقدیر و تشکر به عمل می‌آید.
توفیق و سلامتی شمارا از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.
دکتر محمدجواد حسین زاده
رییس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی