مراسم جشن نیمه شعبان در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد

به مناسبت نیمه شعبان و تولد حضرت ولی عصر(عج)، مراسم جشنی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برپا شد.

گالری عکس1
گالری عکس2
به مناسبت نیمه شعبان و تولد حضرت ولی عصر(عج)، روز چهارشنبه 20 اردیبهشت ماه 1396، مراسمی با حضور اساتید، کارمندان و دانشجویان در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برپا شد.
به همین مناسبت، مراسم جشن ميلاد منجي عالم بشريت حضرت صاحب الزمان(عج) با حضور دکتر  سیاسی رییس دانشکده، دکتر ساعدی معاون دانشجویی، فرهنگی، دکتر جعفریان معاون اداری، مالی، دکتر کوهدانی معاونپژوهشی برگزارشد.
تلاوت آیات نورانی قرآن مجید در شروع برنامه، سخنرانی حجت الاسلام محمدی امام جماعت دانشکده ،پذیرایی از اساتید و کارکنان، پخش کلیپ هایی به مناسبت نیمه شعبان، برگزاری مسابقه شفاهی،اجرای مولودی، اجرای گروه موسیقی بصورت زنده و تقدیر از اساتید از بخش های متنوع این مراسم بود.
در پایان به تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا شد.