پیام تبریک هیئت رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به دکتر احمد اسمعیل زاده

هیئت رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در پیامی انتصاب دکتر احمد اسمعیل زاده عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه این دانشکده را به عنوان "مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی" تبریک گفت.

دکتر اسمعیل زاده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، هیئت رئیسه دانشکده در پیامی این انتصاب را به ایشان تبریک گفتند. پیام تبریک به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر اسمعیل زاده
انتصاب بجا و شایسته جنابعالی بعنوان "مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی" که نشان از درایت، لیاقت و توانمندی شما دارد را صمیمانه تبریک و تهینت عرض نموده و رجای واثق داریم تعهد و کارآمدی های برجسته شما نوید بخش دستیابی هر چه بیشتر به قله‌های رفیع پیشرفت و توسعه خواهد بود.
بدین گونه حرکت به سمت افق های روشن توام با سعادت و تداوم توفیقات شما را از پیشگاه ایزد منان در مسیر منتهی به کسب رضایت الهی و خدمت صادقانه مسالت داریم.

زهرا عبداللهی

زهرا عبداللهی