کارگاه آموزشی مهارت‌های زندگی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی برگزار شد

کارگاه آموزشی با موضوع مهارت‌های زندگی، سبک زندگی ایرانی اسلامی با سخنرانی دکتر بیات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی کارگاه مهارت‌های زندگی، سبک زندگی ایرانی اسلامی با سخنرانی دکتر مهتاب بیات، مشاور مرکز امور زنان در سالن اجتماعات دانشکده در روز چهارشنبه 28 بهمن ساعت 10 الی 12 برگزار شد.
جدیری کارشناس دانشجویی و فرهنگی دانشکده، به بیان اهداف و ضرورت برگزاری این کارگاه پرداخت و گفت: با توجه به اینکه جوانان سرمایه اجتماعی برای توسعه کشور هستند توانمندسازی آنان از پیش‌شرط‌های توسعه پایدار است.
وی افزود: در حال حاضر جامعه ایران در حال گذار از جامعه سنتی به مدرن است متأسفانه جامعه مدرن مشکلاتی دارد که ازجمله تنها افزایش آمار طلاق می‌توان اشاره کرد.
نهادینه کردن سبک زندگی ایرانی اسلامی نیازمند اقداماتی درازمدت و برنامه‌ریزی‌شده است چراکه از این رهگذر می‌توانیم ارزش‌های دینی و ملی خود را حفظ کنیم و حتی آنها را اشاعه دهیم.
در این راستا طبق برنامه چهارساله فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده مبادرت به برگزاری این‌گونه کارگاه‌ها می‌نماید.
این کارگاه دارای امتیاز ضمن خدمت کارکنان بوده است./ق

عکس و خبر: محمدامین طویر سیاری