محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

آغاز به کار کمپین اهدای عضو

کمپین اهدای عضو با هدف افزایش آگاهی های اجتماعی و فرهنگ سازی در زمینه ی اهدای عضو، فعالیت خود را آغاز کرد.

????????? ???? ????? ??? ???????? ??????? ?????????? ????? ??????? ????? ?????? ????? ???? ????? ??? ?????.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، اولین کارگاه کمپین اهدای عضو که با هدف افزایش آگاهی های اجتماعی و فرهنگ سازی در زمینه ی اهدای عضو، فعالیت های خود را آغاز کرده است،در روز چهارشنبه 12 آبان 95 در تالار رازی دانشکده داروسازی برگزار شد.
در این کارگاه، دکتر امید قبادی، قائم مقام انجمن اهدای عضو ایرانیان و دارای فعالیت های گسترده ی درون مرزی و برون مرزی در زمینه ی اهدای عضو، به تدریس پرداخت.
تفاوت مرگ مغزی و کما، زندگی نباتی و سندرم مرد قفل شده، مراحل شناسایی و تخصیص عضو و ضرورت فرهنگ سازی در زمینه ی اهدا، از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه بود.
در پایان کارگاه به پرسش های فراوان دانشجویان که از رشته های مختلف حضور یافته بودند، پاسخ داده شد.
توضیح اینکه کارگاه دوم این کمپین شنبه 15 آبان ماه 95 ساعت 15 در تالار رازی برگزار می شود. این کمپین از سوی مرکز پژوهش های دانشجویی دانشگاه به سرپرستی دانشجویان مرکز پژوهش های دانشجویی دانشکده پیراپزشکی برپا شده است.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس