محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

آغاز رسمی فرآیند بازسازی ساختمان شماره 2 دانشکده پیراپزشکی

نشست هماهنگی و تحویل ساختمان به پیمانکار برگزار و فرآیند بازسازی ساختمان شماره 2 دانشکده پیراپزشکی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، نشست هماهنگی و تحویل ساختمان شماره 2 این دانشکده به پیمانکار با حضور دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده، مهندس پریوش نصوری و مهندس زارع منش نمایندگان دفتر فنی دانشگاه، مهندس معدنی پور نماینده شرکت آجر بنا جهان و سایر اعضا، دوشنبه 18 مهر 1401 در سالن جلسات برگزار شد.

در این نشست ضمن امضای صورتجلسه تحویل ساختمان شماره 2 به شرکت آجربنا جهان پیمانکار بازسازی آن، هماهنگی های لازم میان نمایندگان شرکت و مسئولین دانشکده صورت گرفت.

در ادامه اعضا از محل ساختمان شماره 2 دانشکده بازدید کردند و با تحویل کارگاه به نمایندگان پیمانکار، فرآیند بازسازی ساختمان به صورت رسمی آغاز شد.

نکته قابل توجه اینکه پیش بینی می شود بازسازی این ساختمان، در بازه زمانی کوتاهی انجام خواهد شد و با اضافه شدن این ساختمان به فضای فیزیکی دانشکده، بخش عمده ای از مشکلات حال حاضر مرتفع گردد و گامی بلند در جهت ارائه خدمات سلامت توسط دانشکده پیراپزشکی برداشته خواهد شد.

محمد معین افشاری

محمد معین افشاری