محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه در دانشکده پیراپزشکی

اطلاع‌رسانی و آگاهی سازی ارباب‌رجوع و توسعه خدمات الکترونیک از مهمترین شاخص های ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی در دانشکده پیراپزشکی بود.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، تیم ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه، چهارشنبه 13 بهمن 95 از دانشکده پیراپزشکی بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید، مهرانگیز لطفی کارشناس صیانت از حقوق شهروندی دانشکده، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در محورهای هشت‌گانه شامل تعیین سیاست‌ها و راهبردهای صیانت از حقوق شهروندی، آموزش و توانمندسازی مدیران، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشکده، اطلاع‌رسانی و آگاهی سازی ارباب‌رجوع و توسعه خدمات الکترونیک، پیشگیری از تضییع حقوق ارباب‌رجوع، فضاسازی و تبلیغات محیطی، تشویقات، روان‌سازی قوانین و مقررات و فرآیندها و بازرسی و پایش ارائه کرد.
سپس فولادی از دفتر صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه، مستندات مربوطه را بررسی کرد.
در پایان دکتر حیدری، فولادی و شایان اعضای تیم ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه از فضای دانشکده در هر دو ساختمان بازدید کردند.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس