محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

انتصاب دکتر زهرا زارع به سمت سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده پیراپزشکی

دکتر ناهید عین اللهی معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی، در حکمی دکتر زهرا زارع را به سمت سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش این دانشکده منصوب و از زحمات دکتر لیلا شاهمرادی در طول دوره مسئولیت وی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر ناهید عین اللهی معاون آموزشی این دانشکده، در حکمی دکتر زهرا زارع را به سمت سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده منصوب و از زحمات دکتر لیلا شاهمرادی در طول دوره مسئولیت وی قدردانی کرد.

در حکم دکتر زارع آمده است:

سرکار خانم دکتر زهرا زارع

استادیار محترم دانشکده پیراپزشکی

باسلام واحترام؛

نظر به به سوابق علمی و تعهد سرکار عالی، به سمت سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده منصوب میشوید. امید است با اتکاء به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید. در دوران مسئولیت خود انتظار می رود موارد زیر را تحت نظر معاونت آموزشی دانشکده مورد توجه قرار دهید.

• پیگیری مستمر برنامه های توانمند سازی اعضاء هیات علمی
  • تعامل با گروه های آموزشی برای ارائه طرح های پژوهش در آموزش
  • حضور فعال دانشکده در جشنواره های آموزشی و دانش پژوهی آموزشی
  • توانمندسازی دانشجویان در عرصه های آموزشی
  • استفرار نظام جامع ارزشیابی
  • برنامه ریزی و نظارت بر برنامه های اموزش مداوم
  • برنامه ریزی آموزشی و نظارت در تدوین و بازنگری طرح دوره وطرح درس
  • برنامه ریزی  در زمینه پیاده سازی روش های یادگیری فعال و ارائه مشاوره به اساتید

دکتر ناهید عین اللهی

معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی

همچنین متن نامه قدردانی از دکتر شاهمرادی به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر لیلا شاهمرادی

دانشیار محترم دانشکده پیراپزشکی

با سلام و احترام؛

اکنون که در پرتو الطاف خداوند سبحان یکی از مقاطع ارزشمند خدمات خویش را در دوران مدیریت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده پیراپزشکی با سربلندی به پایان رسانده و آماده خدمت در مسند دیگری از دانشکده پیراپزشکی هستید، برخود وظیفه میدانم از زحمات و تلاش های صادقانه و مؤثر سرکارعالی در طول دوره مسئولیت، تقدیر و تشکر نمایم. توفیق روزافزون شما و خانواده گرامیتان را از درگاه پروردگار یکتا خواستارم.

دکتر ناهید عین اللهی

معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی