محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

انتصاب دکتر موسوی به‌عنوان سرپرست آزمایشگاه‌های دانشکده پیراپزشکی

دکتر موسوی به عنوان سرپرست آزمایشگاه‌های دانشکده پیراپزشکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده پیراپزشکی در حکمی دکتر موسوی را به عنوان سرپرست آزمایشگاههای این دانشکده منصوب کرد.
متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر سید هادی موسوی
استاد یار محترم گروه هماتولوژی و بانک خون
با سلام و احترام

آزمایشگاههای دانشکده در ارتقا کیفیت آموزش عملی دانشجویان و انجام پروژه های تحقیقاتی از جایگاه ویژه ای برخوردار است . بر این اساس و با توجه به توانمندیهای جنابعالی به سمت سرپرست آزمایشگاههای دانشکده منصوب می شوید .
امید است با هماهنگی معاونین محترم آموزشی و پژوهشی و مسئولین هر یک از آزمایشگاهها در انجام امور مربوطه به ویژه موارد زیر موفق و موید باشید .
1- نظارت بر کیفیت عملکرد دستگاهها ، به ویژه انجام امور کنترل کیفی در فواصل زمانی استاندارد
2- نیاز سنجی کمی و کیفی و پیگیری در خصوص رفع آنها
3- نظارت بر رعایت اصول ایمنی
4- نظارت بر تنظیم زمانی اجرای پروژه های تحقیقاتی به ویژه پایان نامه های دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی