محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

انتصاب دکتر نیک‌منش به سمت معاون بین‌الملل دانشکده پیراپزشکی؛ قدردانی از دکتر شریفی یزدی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر چنگیزی رییس دانشکده پیراپزشکی در حکمی دکتر بهرام نیک منش را به سمت معاون بین الملل این دانشکده منصوب کرد.

متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقاي دكتر نيك منش
عضو محترم هيئت علمي دانشكده پيراپزشكي
با سلام و احترام

توسعه تعاملات بین الملل از عوامل موثر در ارتقا کیفی آموزشی و پژوهشی دانشکده می باشد. در راستای نیل به این هدف و با توجه به سوابق علمی و اجرایی و تعهد جنابعالی،  به سمت معاون بین الملل دانشکده منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف مربوط به ویژه موارد ذیل موفق و موید باشید:

1 – توسعه ارتباطات آموزشی و پژوهشی مرتبط با دانشکده با دانشگاه های خارج از کشور
   2 – برگزاری کارگاه های بین المللی
   3 – توسعه پذیرش دانشجویان بین الملل
   4 – ایجاد همکاری گسترده با دانشگاه های عضو پیمانM8
دکتر وحید چنگیزی
رئیس دانشکده

در متن قدردانی رئیس دانشکده از دکتر شریفی یزدی آمده است:

جناب آقاي دكتر شريفي يزدي
عضو محترم هيئت علمي دانشكده پيراپزشكي
با سلام و احترام
مسئولیت پذیری و همکاری اعضای هیأت علمی در اداره امور اجرایی دانشکده پیراپزشکی، بدون تردید یکی از مهم ترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پر برکت دانشکده بوده است.
بدینوسیله از تلاش ها و خدمات ارزشمند جنابعالی در طی دوره تصدی معاونت بین الملل دانشکده سپاسگزاری نموده  و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت دارم.

دکتر وحید چنگیزی
رئیس دانشکده