محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

بازدید دانشجویان کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی از ایرانداک

دانشجویان کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی از ایرانداک بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دانشجویان کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایرانداک سه‌شنبه 12 آذر 98 بازدید کردند.
در این بازدید از بخش‌های مربوط به آموزش نمایه‌سازی و سازمان‌دهی اطلاعات بازدید شد. در این بخش مسئول بخش نمایه‌سازی به ارائه توضیحات مفصل درباره فرایند نمایه‌سازی در ایرانداک پرداختند.
در این مرکز دانشجویان با چندین سامانه ازجمله همانند جو، گنج و پیشینه پژوهش آشنا شدند. سامانه همانند جو با جستجوی خودکار در متن کامل پایان‌نامه‌ها و رساله‌های موجود در ایران داک، نوشته‌های همانند را بازیابی و میزان همانندی و منبع اطلاعات همانندی را نمایش می‌دهد. همچنین در این بازدید دانشجویان با بخش آموزش نیز آشنا شدند.
 دکتر فاطمه شیخ شعاعی عضو هیات علمی گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سعیده ولی زاده عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مهناز قادرآبادی کارشناس پژوهش و مژده مصطفوی زاده کارشناس کتابخانه دانشکده پیراپزشکی دانشجویان را در این بازدید همراهی کردند.
خبرنگار: الهام حق شناس
عکاس: همکار ایرانداک