محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

بازدید سرزده رئیس دانشکده پیراپزشکی از فضاهای فیزیکی دانشکده

دکتر چنگیزی رییس دانشکده به همراه مدیر امور عمومی و مسئول تاسیسات و تدارکات از ساختمان های دانشکده بازدید کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، در ادامه بازدیدهای دوره‌ای رئیس دانشکده از فضاهای فیزیکی و واحدهای مختلف دانشکده دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده به همراه مهرانگیز لطفی مدیر امور عمومی و اکبر آقا صادقی مسئول تدارکات و تأسیسات چهارشنبه 4 دی‌ماه 98 از هر سه ساختمان دانشکده بازدید کردند.
در این بازدید استانداردهای کمیته صیانت از حقوق شهروندی مورد ارزیابی قرار گرفت و از فضاهای آموزشی، آزمایشگاه‌ها، مراکز مهارت‌های بالینی و گروه‌های آموزشی بازدید صورت گرفت و با اعضای هیات علمی و همکاران واحدهای اداری، مالی، آموزشی، پژوهشی و خدماتی و دانشجویان به گفت‌وگو دوستان پرداختند.
دانشجویان دغدغه‌های آموزشی و پژوهشی خود را با رئیس دانشکده در میان گذاشتند. اعضای هیات علمی نیز گزارش مختصری از وضعیت گروه‌های آموزشی بیان کردند. همچنین کارکنان در این دیدار گزارشی از وضعیت واحد خود ارائه دادند و درخواست‌های خود را مطرح کردند.
خبرنگار و عکاس: الهام حق شناس

الهام  حق شناس