محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

بازدید معاون اداری مالی دانشکده پیراپزشکی از واحدهای مختلف اداری این دانشکده به مناسبت روز کارمند

دکتر افضل شمسی معاون اداری مالی دانشکده پیراپزشکی از واحدهای مختلف اداری این دانشکده به مناسبت روز کارمند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر افضل شمسی معاون اداری مالی این دانشکده به همراه محمد نیک پور نوری مدیر امور عمومی، چهارشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۰ و به مناسبت روز کارمند از واحدهای مختلف دانشکده بازدید کردند.

دکتر شمسی در این بازدید در تمام طبقات حضور پیدا کرده و ضمن تبریک روز کارمند به کارکنان دانشکده پیراپزشکی، درباره مسائل و مشکلات موجود با آنها به گفت‌وگو پرداخت که به برخی از موارد مطرح شده بلافاصله رسیدگی شد.
همچنین در بخش دیگر این بازدید دکتر شمسی، فضاها و امکانات موجود در دانشکده را برای استفاده در سال تحصیلی جدید مورد بررسی قرار داد.
محمد معین افشاری

محمد معین افشاری