محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

بررسی آیین نامه پایان نامه محصول محور در جلسه کارگروه طراحی مدل دانشگاه نسل سوم در دانشکده پیراپزشکی

جلسه کارگروه طراحی مدل دانشگاه نسل سوم در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، کارگروه طراحی مدل دانشگاه سوم با حضور دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده، دکتر عادل مظلومی عضو کارگروه، دکتر علیرضا متولیان عضو کارگروه از دانشگاه تهران، ‌دکتر فرید مجیدی عضو کارگروه و نماینده معاونت فناوری دانشگاه، دکتر فریبا بهرامی عضو کارگروه از دانشگاه تهران، دکتر ناهید عین الهی مشاور اجرایی، دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون پژوهشی، دکتر فریبا نباتچیان معاون آموزشی، دکتر بهرام نیک منش معاون بین الملل، دکتر یوسف عرفانی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر شراره رستم نیاکان عضو کارگروه، دکتر آزاده امیدخدا عضو کارگروه، دکتر سیدهادی موسوی عضو کارگروه و محمد نیک پور نوری عضو کارگروه چهارشنبه ۱۰ مهر 98 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در ابتدا دکتر چنگیزی ضمن خوشامدگویی به مهمانان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در دانشکده پرداخت و گفت: در جلسات گذشته موضوعات و شاخص‌های دانشگاه سوم به‌صورت کلی مطرح و نظرات همکاران ثبت، دسته‌بندی و بررسی اولیه صورت گرفت. به‌منظور ارائه مدل جامع برای دانشگاه با معاونت‌های آموزشی و فناوری مذاکراتی صورت گرفته و نمایندگان این معاونت‌ها در کمیته حضور دارند تا همه جوانب دانشگاه در این مدل در نظر گرفته شود. به‌منظور بررسی تخصصی‌تر روی موضوعات از معاونان دانشکده در حیطه‌های فعالیت خود درزمینهٔ دانشگاه‌های نسل سوم ایده‌ها و نظرات مختلف را مطالعه و ارائه دادند. درنهایت نظرات یکپارچه‌سازی شد و در هر جلسه کارگروه یکی از حیطه‌ها موردبررسی قرار خواهد گرفت.‌ بعد از طراحی، مدل در دانشکده پیراپزشکی به‌صورت پایلوت اجرا می‌شود و اصلاحات لازم انجام‌شده و مدل نهایی ارائه خواهد شد‌.
وی افزود: ارائه و اجرای مدل دانشگاه نسل سوم منجر به برطرف کردن مشکلات جامعه ازجمله اشتغال‌زایی دانش‌آموختگان دانشگاهی خواهد بود.
در ادامه دکتر مرجان قاضی سعیدی به ارائه گزارشی از ویژگی‌ها و اقدامات لازم برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم در حوزه پژوهش پرداخت و گفت: افزایش پژوهش‌های تقاضامحور، مدیریت پژوهشی مناسب و تغییر زیرساخت‌های پژوهشی از الزامات حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم است.
در ادامه فرآیند اتاق فکر مرکز رشد و پروتکل تصویب پایان‌نامه‌های محصول محور ارائه شد و بحث و تبادل‌نظر پیرامون این موضوع صورت گرفت و نظرات کارشناسی اعضای کارگروه ازجمله مشخص شدن ورودی‌ها و خروجی‌ها، توانمندسازی و اختیاری بودن انتخاب روش پایان‌نامه‌های محصول محور و قابلیت اجرایی شدن فرآیند بررسی شد.
عکس و خبر: الهام حق شناس

الهام  حق شناس