محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری تله‌کنفرانس با عنوان سیستم‌های ثبت Registry systems در دانشکده پیراپزشکی

در تله کنفرانس سیستم‌های ثبت Registry systems در دانشکده پیراپزشکی با 13 دانشگاه داخلی و خارجی ارتباط برقرار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، تله‌کنفرانس با عنوان سیستم‌های ثبت Registry Systems با حضور اعضای هیئت‌علمی و کارکنان و دانشجویان گروه مدیریت اطلاعات سلامت در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد.
دکتر محمدحسین حاج ابراهیمی از دانشگاه کارولینسیکای سوئد به معرفی سیستم‌های ثبت، وضعیت کنونی ایران و کشور سوئد در این زمینه پرداخت. در این تله‌کنفرانس دانشجویان رشته انفورماتیک پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد به ارائه 6 مقاله در خصوص وضعیت سیستم‌های ثبت در ایران پرداخته و جزئیات مقالات موردبررسی و تحلیل قرار گرفت. کیانا فرهادیار، مهسا مصدقی نیک، مرضیه عسکری، مریم نجاتی، شادی خالق دوست و سمیرا قلاوند دانشجویان ارائه‌دهنده مقالات بودند.
در این تله‌کنفرانس با 7 دانشگاه علوم پزشکی کشور ارتباط گروهی برگزار شد که از آن جمله می‌توان به علوم پزشکی تهران، ایران، مشهد (دو ایستگاه)، کاشان، شهید بهشتی، شیراز و کرمان اشاره کرد و از دانشگاه علوم پزشکی اهواز، علوم پزشکی ارتش، وزارت بهداشت و درمان، دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و دانشگاه کورئینز استرالیا ارتباط تک‌نفره برقرار شد./ق

الهام  حق شناس

الهام حق شناس