محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری جلسه بررسی فرآیندهای اداری و مالی با مسئولان تدارکات، انبار و امور عمومی دانشکده پیراپزشکی

جلسه بررسی فرآیندهای اداری و مالی با کارکنان تدارکات، انبار و امور عمومی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، جلسه بررسی فرآیندهای اداری و مالی با کارکنان تدارکات، انبار و امور عمومی دانشکده پیراپزشکی با حضور دکتر افضل شمسی معاون اداری و مالی،  محمد نیک پور نوری مدیر امور عمومی، اکبر آقاصادقی مسئول تدارکات و تاسیسات و سید مجتبی قاسمی مسئول انبار سه شنبه 27 آبان 99 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این جلسه در خصوص بررسی فرآیند های اداری و مالی، تاکید بر نظم و انضباط اداری، تشریح روندهای اداری واحد انبار، امورعمومی و تدارکات و تاسیسات ، برنامه ریزی برنامه های آینده این واحد و بیان دغدغه ها و مشکلات کارکنان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس