محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری جلسه بررسی فرآیندهای اداری و مالی با کارکنان حسابداری دانشکده پیراپزشکی

جلسه بررسی فرآیندهای اداری و مالی با کارکنان حسابداری دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، جلسه بررسی فرآیندهای اداری و مالی با کارکنان حسابداری دانشکده پیراپزشکی با حضور دکتر افضل شمسی معاون اداری و مالی، محمدرضا حیدری رییس حسابداری و کارشناسان حسابداری، انبار و امین اموال شنبه 24 آبان 99 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این جلسه در خصوص بررسی فرآیند های اداری و مالی، پرداختی مبتنی بر عملکرد، تاکید بر نظم و انضباط اداری، تشریح روندهای اداری واحد حسابداری، برنامه ریزی برنامه های آینده این واحد و بیان دغدغه ها و مشکلات کارکنان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنین در این جلسه حیدری گزارشی از عملکرد واحد حسابداری، کارکنان این واحد و شرح وظایف آنها ارائه کرد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس