محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری جلسه شورای بین الملل دانشکده پیراپزشکی

شورای بین الملل دانشکده پیراپزشکی با محوریت گزارش سفر دکتر علیزاده رئیس دانشکده به سلیمانیه عراق برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، جلسه شورای بین الملل این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده، دکتر نسرین دشتی معاون بین الملل، دکتر افضل شمسی معاون اداری مالی، دکتر رضا صفدری، دکتر وحید چنگیزی، دکتر میترا زارع بوانی و دکتر فاطمه شیخ شعاعی مدیران گروه های آموزشی و دکتر الهه جزایری دوشنبه 7 تیر 1400 در سالن جلسات برگزار شد.

در این جلسه دکتر علیزاده به ارائه گزارش سفر خود به سلیمانیه عراق پرداخت و درخصوص فرصت های همکاری موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
راه اندازی دوره های فلوشیپ و فوق دکتری با توجه به تنوع و توانمندی گروه های مختلف دانشکده پیراپزشکی، برگزاری دوره های کوتاه مدت، برگزاری کارگاه های مبتنی بر نیاز، تعامل بیشتر گروه ها با دانشگاه سلیمانیه عراق و تشکیل شورایی شامل رابطین گروه های آموزشی برای انتقال نظرات و ایده ها در راستای نیل به اهداف شورا از دیگر مطالب مطرح شده در این جلسه بود.
محمد معین افشاری

محمد معین افشاری