محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری جلسه شورای جذب دانشجویان خارجی دانشکده پیراپزشکی

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: در جلسه شوراي جذب دانشجويان خارجي دانشكده پيراپزشكي پرونده 6 نفر از متقاضيان از كشورهاي عراق، گامبيا، افغانستان و نيجريه در رشته ها و مقاطع مختلف بررسي شد.

به گزارش روابط عمومي دانشكده پيراپزشكي، جلسه شوراي جذب دانشجويان خارجي اين دانشكده با حضور دكتر رضا صفدري رييس دانشكده، دكتر محمدكاظم شريفي يزدي معاون بين‌الملل دانشكده ، دكتر وحيد چنگيزي معاون آموزشي و كارشناس بين‌الملل در سالن كنفرانس برگزار شد.
در اين جلسه درخواست تمديد فرصت مطالعاتي دكتر فياض بخش و تمديد بورس دكتر شيخ شعاعي موردبررسي قرار گرفت.
همچنين پرونده 6 نفر از متقاضيان تحصيل در رشته‌هاي علوم آزمايشگاهي، راديوبيولوژي و حفاظت پرتوها، فناوري اطلاعات سلامت و هماتولوژي از كشورهاي عراق، گامبيا، افغانستان و نيجريه با نظر مديران گروه‌هاي مربوطه موردبررسي قرار گرفت.
عكس و خبر: الهام حق شناس

الهام  حق شناس