محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری جلسه مجازی سیاستگذاری راه اندازی نرم افزار TritApp در دانشکده پیراپزشکی

جلسه مجازی سیاستگذاری راه اندازی نرم افزار TritApp در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، جلسه سیاستگذاری راه اندازی نرم افزار TritApp در دانشکده با حضور هیئت رئیسه دانشکده، دکتر علیرضا متولیان عضو هیئت‌علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و کارشناسان مربوطه دوشنبه 3 آذر 99 در بستر TritApp برگزار شد.
در این جلسه مهندس رسول منصوری و دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون پژوهشی دانشکده در خصوص اقدامات انجام شده به منظور راه اندازی این نرم افزار در دانشکده، جشن آغاز سال تحصیلی ، کلاس های درس برگزار شده و چالش های موجود مطالبی را ارئه کردند.
دکتر متولیان نیز توضیحاتی را  در خصوص مرتفع شدن بسیاری از چالش ها در به روز رسانی جدید بیان کرد.
کاربرپسند بودن، زمان بر بودن پذیرش نرم افزار جدید و شیوه برگزاری کارگاه ها در این بستر از موارد مورد بحث و تبادل نظر در این جلسه بود.
الهام  حق شناس

الهام حق شناس