محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری جلسه هماهنگی تیم اجرایی مصاحبه آزمون فوریت‌های پزشکی در دانشکده پیراپزشکی

جلسه هماهنگی تیم اجرایی مصاحبه آزمون فوریت‌های پزشکی در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: جلسه هماهنگی تیم اجرایی مصاحبه آزمون فوریت‌های پزشکی با حضور دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده، دکتر افضل شمسی عضو هیات علمی و سایر اعضا تیم شنبه 2 شهریور 98 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این جلسه دکتر چنگیزی در خصوص آزمون مصاحبه گفت: آزمون مصاحبه فوریت‌های پزشکی از اهمیت بالایی برخوردار است. تربیت کاردان فوریت پزشکی درخواست برون‌سازمانی و از سوی اورژانس کشور بوده است. بدین منظور تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان اورژانس کشور امضاءشده است. کیفیت آموزش در این زمینه نیز بسیار مهم است و ما با ترتیب مناسب کاردان‌های این رشته باید بتوانیم نیاز جامعه را مرتفع کنیم.
دکتر شمسی در این خصوص بسیار زحمت‌کشیده و هماهنگی‌ها انجام‌شده است.
دکتر شمسی نیز توضیحاتی را در خصوص فرآیند انجام مصاحبه، گام‌ها و مراحل آن، افراد موردنیاز ارائه کرد.
در ادامه افراد به بحث، تبادل‌نظر و ارائه پیشنهاد به‌منظور بهتر انجام‌شده فرآیند مصاحبه پرداختند.
عکس و خبر : الهام حق شناس

الهام  حق شناس