محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری جلسه هم‌اندیشی دانشکده پیراپزشکی و کانون هموفیلی ایران

انجام همکاری های مشترک در زمینه های آموزشی، پژوهشی و تشخیص آزمایشگاهی از دست آوردهای هم‌اندیشی دانشکده پیراپزشکی و کانون هموفیلی ایران بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، جلسه مشترک این دانشکده با کانون هموفیلی ایران با حضور دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده، دکتر ناهید عین الهی مشاور اجرایی، دکتر افضل شمسی معاون اداری و مالی، دکتر سید هادی موسوی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر آزاده امیدخدا سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشکده، دکتر علیرضا عزیزی مدیر کانون هموفیلی ایران، دکتر شادی طبیبیان معاون مرکز، دکتر محمد جاذبی سوپروایزر آزمایشگاه انعقاد خون، دکتر اعظم ابوالحسنی مدیر مرکز تحقیقات مرکز و دکتر بهاره ربانی مسئول فنی آزمایشگاه ژنتیک کانون هموفیلی ایران، سه‌شنبه 23 دی 99 در محل سالن اجتماعات کانون هموفیلی ایران برگزار شد.
در این جلسه دکتر علیزاده، ضمن ابراز امیدواری از همکاری‌های آتی دانشکده پیراپزشکی و کانون هموفیلی ایران، شرایط و امکانات موجود به‌منظور تعامل هر چه‌بهتر این دو مرکز را شرح داد.
دکتر عزیزی، مدیر کانون هموفیلی ایران نیز پس از خوش آمدگویی به مسئولین دانشکده پیراپزشکی به ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در این کانون پرداخت.
تعیین اولویت‌های تحقیقاتی، راه‌اندازی پویش شناسایی زنان با اختلالات انعقادی، اقدام به بین‌المللی سازی مرکز و همکاری‌های آزمایشگاهی، راه‌اندازی مرکز تحقیقات مشترک، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی و حمایت از طرح‌های تحقیقاتی و تبادل دانشجو از مطالب مطرح‌شده در این جلسه بود.
در پایان این جلسه دکتر علیزاده و تیم همراه بازدیدی از بخش‌های مختلف کانون هموفیلی ایران داشتند.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس