محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

برگزاری دوره مدرسه زمستانه ویژه دانشجویان بین الملل دانشکده پیراپزشکی

دوره مدرسه زمستانه ویژه دانشجویان بین الملل دانشکده پیراپزشکی، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دوره مدرسه زمستانه ویژه دانشجویان بین الملل این دانشکده روزهای ۱۶ و ۱۷ بهمن ( 5 و 6 فوریه)  با حضور دکتر نسرین دشتی معاون بین الملل دانشکده به صورت مجازی در بستر اسکای روم و حضوری در سالن جلسات برگزار شد.

در روز اول این دوره با موضوع Proposal Writing And Referencing و با تدریس اساتید دانشکده پیراپزشکی همچون دکتر فاطمه شیخ شعاعی با محوریت How to write a research Proposal، دکتر حسین دهداری با محوریت Reference Management و دکتر سید محمد ایوب زاده با محوریت Scientific Writing ، آغاز شد و در روز دوم نیز با موضوع  Special Course For Educational Systems  با تدریس دکتر رضا افریشم؛ آموزش سامانه پژوهشیار، حوریه ماسوریان؛ آموزش سامانه سیپاد و ثریا رضایی؛ آموزش سامانه سیپاد، ادامه داشت که در پایان نیز برای دانشجویان شرکت کننده در این مدرسه گواهی معتبر اعطا شد.

زهرا شهماری

زهرا شهماری